Skip to content

Voor Zorgorganisaties

Wat bieden wij?

Het wordt tegenwoordig van de daken geschreeuwd. Het tekort in de zorg op het gebied van personeel is voor elke instelling of organisatie een uitdagend vraagstuk. Magic Match is opgericht als antwoord op dit vraagstuk. Wij geloven dat zorg voor iedereen maatwerk is, hiernaast verdient iedereen de juiste zorg voor zichzelf, familie en vrienden. Wij ondersteunen organisaties bij de personeelsplanning en het invullen van personeelstekort. Magic Match biedt voor verschillende zorgorganisaties een uitkomst als het gaat om het invullen van dag en avonddiensten, 24 uurs zorg of het invullen van waaknachten. De gediplomeerde medewerkers van Magic Match zijn flexibel, ervaren en hebben een groot hart voor de zorg.

Uiteraard kunnen er verschillende redenen zijn waarom er behoefte is aan extra zorgverleners. We zien een enorme ontwikkeling van de zorgmarkt. Een toename van flexibilisering van de markt en organisaties die door enorme tekorten afhankelijk zijn geworden van zorgprofessionals. Magic Match maakt gebruik van een enorm bestand van zorgprofessionals waar uw organisatie van kan profiteren.

Onze medewerkers

Wanneer u voor ons kiest, bent u ervan verzekerd dat alles op orde is. Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en wij waarborgen dat zij over de juiste diploma’s en certificaten beschikken.
Magic Match werkt graag samen met gepassioneerde zorgverleners omdat we geloven dat zorg een vak is dat vol overgave en passie moet worden uitgevoerd. Naast de vereiste documentatie selecteren wij ook op een aantal belangrijke eigenschappen en waarden.

Partner in de zorg

Magic Match bedient veel organisaties als het gaat om arbeidsbemiddeling. Ons team is compact, onze communicatielijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. Uw organisatie krijgt een vast aanspreekpunt zodat u altijd een vertrouwd gevoel heeft als u contact opneemt met Magic Match. Wij staan graag voor u klaar!

Magic Match is de partner voor het volledig ontlasten van het tekort aan personeel. De zelfstandige zorgverleners worden gefactureerd op basis van een uurtarief of all-in fee. U betaalt dus alleen de uren die worden ingezet!

Ons vakgebied

GGZ
Forensische zorg
Jeugdzorg
Gehandicaptenzorg
Ouderenzorg

De volgende profielen bieden wij aan

Helpende niveau 2 en verzorgende niveau 3 en 3 IG
Verpleegkundigen niveau 4 en 5
Begeleiders intensieve zorg (forensische zorg en gedwongen kader)
Sociaalpedagogisch medewerkers niveau 2, 3 en 4
Verslavingszorg en GGZ-medewerkers
Ambulante (gezins)begeleiders
Back To Top