Skip to content

Uitzendbureau voor de zorg

Visie

“Een bouwsteen zijn voor betere zorg in de toekomst.”

Dat is waar wij als Magic Match naar streven. Als zorgprofessional werk je samen met ons aan betere zorg in de toekomst door de zorg te leveren. Zorginstellingen die met ons een partnerschap aangaan, zijn samen met ons een bouwsteen doordat zij in ons investeren. Door in ons te investeren, investeren jullie in de toekomst van de zorg.

Missie

“Wij ondersteunen zorginstellingen om de juiste kwalitatieve zorg te kunnen leveren en bieden een oplossing voor personeelstekort. Daarnaast geven wij terug door te investeren in zorginitiatieven.”

Als bemiddelingsbureau voor de zorgsector, bemiddelen wij vakkundige zorgprofessionals voor diverse zorgorganisaties in het hele land. Wij hechten waarde aan het aanbieden van kwalitatieve zorg. Daarnaast doen we er alles aan om onze zorgverlening zo goed mogelijk te organiseren, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. In de zorg heb je tenslotte te maken met kwetsbare mensen.

Naast onze bemiddelingsfunctie, geven wij ook terug aan de zorg en maatschappij door te investeren in zorginitiatieven.

Deskundigheid

door zorgverleners, voor zorgverleners

Flexibel

we passen ons aan de omstandigheden aan

Toegankelijkheid

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Verantwoord

we geven terug aan de maatschappij

Onze zorgprofessionals

Ons personeelsbestand bestaat uit een ruim aanbod uitstekende kandidaten met een MBO of HBO diploma of zijn WO-geschoold. Natuurlijk wordt tijdens een uitgebreide werving en selectieprocedure aandacht besteed aan het screenen van geschikte kandidaten. Wij nemen niet zomaar iedereen aan maar selecteren grondig. Onze kandidaten beschikken uiteraard ook over een VOG-verklaring of verklaring goed gedrag.

Zorgprofessionals met passie

Wij zijn trots op onze zorgprofessionals. Ze zetten zich met hart en ziel in voor hun medemens, leveren zorg die hard nodig is en zorgen voor een prettige werkomgeving. Onze professionals zijn stuk voor stuk vakmensen die weten hoe ze hun vak moeten uitvoeren. Ze springen snel en flexibel in waar het nodig is, zijn oprecht in anderen geïnteresseerd en verzorgen hun cliënten met respect en vriendelijkheid en voeren hun werkzaamheden naar tevredenheid uit.

Maximale flexibiliteit

Magic Match is gespecialiseerd in detachering in de zorg en het uitzenden van zorgprofessionals. Wij verzorgen complexe zorgvragen, dienstaanvragen, tijdelijke opdrachten of crisisinterventie. We zijn zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag bereikbaar. Tenslotte is zorg altijd nodig, op ieder moment van de dag. Met onze flexpool zorg leveren wij de beste zorg die er te vinden is. Kwaliteit, respect en menselijkheid zijn voor ons erg belangrijk.

Back To Top