Skip to content

Voor Zorgprofessionals

Werken voor Magic Match

Werken bij Magic Match betekent veel afwisseling en uitdagende werkzaamheden. De wensen van de cliënten staan altijd centraal en jij levert de zorg die bij deze wensen aansluit. Je werkt hierbij alleen of in teamverband met andere zorgverleners.

Wij vinden het zeer belangrijk dat je met cliënten werkt waarbij je een goed gevoel hebt en andersom moet dit uiteraard ook het geval zijn. Om dit te bewerkstelligen gaan we samen met jou op zoek naar de juiste invulling van jouw diensten. Je hoeft zelf geen cliënten te werven maar als je dit wel wilt behoort het uiteraard tot de mogelijkheden. Wij zullen de cliënten dan benaderen en het organisatorische gedeelte voor onze rekening nemen.

Als Magic Match professional werk je bij verschillende particulieren en zorgorganisaties. Deze werkzaamheden vinden over het algemeen plaats in een situatie van onderbezetting, ziekte, vakantie van vast personeel of crisissituaties. Een positieve uitstraling, een actieve houding en de juiste kennis zijn hierin essentieel. Zorg is mensenwerk, wat betekent dat jij de cliënt op zijn gemak stelt en kwalitatieve hoogwaardige zorg levert. Wij zoeken mensen die het verschil voor cliënten of patiënten maken en daarmee een motivator zijn voor het zorgteam.

Hoe werken wij?

Wanneer je als zorgprofessionals actief bent voor Magic Match ben jij uiteraard zelf verantwoordelijk voor de zorg die je levert aan onze cliënten. In deze opzet is er dus geen sprake van een vast dienstverband. Magic Match biedt een direct aanbod van werkzaamheden en jij bepaalt uiteraard zelf of je deze zorgtaken kan en wilt uitvoeren. Deze zorg voer je uit bij zorgorganisaties of bij cliënten thuis.

De hoogte van de vergoeding voor jouw werkzaamheden wordt vastgesteld naar aanleiding van het opleidingsniveau en de ervaring waar je over beschikt. Als zorgprofessionals zorg je zelf voor de aangifte van inkomsten bij de belastingdienst, alsmede de pensioenregeling en benodigde verzekeringen. Bij vragen hierover kan Magic Match je uiteraard informeren.

Inschrijven bij Magic Match

Als zorgprofessionals ben je bij Magic Match tussen de 8 en 24 uur per dag werkzaam. Bij de inschrijving geef je het aantal uren dat je per week beschikbaar bent en de dagen waarop je kan en wilt werken aan ons door.

Heb je interesse om te werken bij Magic Match vul dan het inschrijfformulier in. Hierna zullen wij telefonisch contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Wanneer dit gesprek voor beide partijen goed aanvoelt gaan we gezamenlijk op zoek naar cliënten die bij jouw wensen passen. Daarna bekijken we of deze cliënten ook bij jou geplaatst kunnen worden op basis van jouw beschikbaarheid. Zijn er bepaalde vragen of zaken die je wilt bespreken voordat jij je bij Magic Match aanmeldt neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per email of telefonisch.

Back To Top